Day-Care en uitlaatservice

Day Care

Van maandag tot en met vrijdag verzorgen wij uw hond. Wij beschikken over ruime verblijven en een grote speelweide waar de honden naar hartelust kunnen spelen.(informeer naar onze voorwaarden)

Eerst komen wij vrijblijvend bij u langs om kennis te maken met uw hond. Tijdens ons gesprek noteren wij de eventuele bijzonderheden en controleren of uw hond de juiste inentingen heeft gehad.

Op afspraak kunt u de hond brengen in de ochtend tussen 7:30u en 8:30, ophalen tussen 17:00 en 18:00u

Wat kunt u verwachten: + uw hond wordt twee tot drie keer uitgelaten(aan de lijn) + uw hond wordt gevoerd(eigen voer meegeven) Overdag zit uw hond afwisselend in onze speelweide en of binnenverblijf, dit is afhankelijk van het weer. Afhankelijk van het karakter van uw hond spelen wij graag met hem/haar en zullen onze kinderen meehelpen met de verzorging (knuffelen en borstelen) Uw hond wordt in onze huiselijke sfeer opgenomen tot het weer tijd is om met zijn eigen baasje mee te gaan.

De vergoeding die wij hiervoor vragen is € 11,00.

 

Uitlaatservice

Op afspraak komen wij bij u aan huis en halen uw hond op. Afhankelijk van de afstand zal dit of lopend zijn of met de auto. Wij nemen uw hond mee passend in een groepje honden die wij samenstellen op basis van geslacht, karakter, leeftijd en conditie. Wij gaan vervolgens met uw hond naar wisselende locaties waar ze naar hartelust kunnen spelen, loslopen en wandelen. De locaties die wij prettig vinden zijn grote speelweides waar ze naar hartelust kunnen rennen. Eenmaal vertrouwd nemen wij uw hond ook mee voor een boswandeling. Uw hond zal gedurende een vol uur lekker kunnen spelen en wandelen(let op als uw hond van zwemmen houdt zal ze niet altijd even netjes thuiskomen 🙂

Deze service bieden wij aan op basis van abonnement. (na intake)

1 x per week : € 9,50 per uitlaatbeurt

2 x per week : € 8,00 per uitlaatbeurt

meerdere keren per week : € 7,50 per uitlaatbeurt