Pups June 05-2016

Op 4 maart 2016 is June loops geworden. Als alles goed gaat verwachten wij een nestje blonde labradors in mei. De reu die we hebben uitgekozen is Mocnys Knoxville (Knox).(zie www.woefdrams.nl)

De puppies zullen van de Raad van beheer een stamboom krijgen, gechipt worden en een DNA profiel. Wij zijn lid van de rasvereniging en beide ouderdieren voldoen minimaal aan deze gezondheidsnormen.

De pups zullen bij ons in huis opgroeien en gewend zijn aan een gezinsleven. Wij besteden bijzonder veel aandacht aan het socialiseren van de puppies

Het karakter van June is alles wat je van een trouwe labrador mag verwachten. Ze heeft altijd een goed humeur en wil het liefst zoveel mogelijk leren, wandelen en spelen, ze gaat iedere dag mee naar het schoolplein om de kinderen op te halen en wordt dan flink geknuffeld. ’s Avonds ligt ze naast de bank op haar kussen te slapen.

Van de toekomstige baasjes verwachten wij dat ze de puppies een goed leven kunnen bieden. Wij zullen een zo goed mogelijke match maken zodat het best passend karakter bij de juiste baas terecht komt, hiervoor zullen wij u veel vragen stellen en uw verwachtingen met u doornemen.

Als u interesse heeft in een puppy van June en Knox neem dan contact met ons op.

Mocnys Knoxville (Knox)

Mocnys Knoxville (Knox)

 

 

 

 

 

 

 

voorkant